26 mars 2015

The Barn


Jag är kluven till The Barn. Visst tar de kaffe på allvar, men kanske nästan så att det blir pretentiöst. Det är lika många personer som cirklar bakom disken, som det är gäster i lokalen. Och alla har mössor på sig inomhus. Och skägg. Man kan välja på espressokaffe eller AeroPress. Till varje kaffesort finns ett vykort som på engelska eller tyska berättar vem som äger plantaget och hur kaffet smakar. Ganska lik den information man får på Systembolaget.


Sen är det det här med vad man inte får göra. Man får inte ha socker i kaffet och man får inte heller själv hälla mjölk i kaffet. Om man läser på hemsidan så förklarar de varför och fair enough. De är renläriga och de vet vad de vill. Men sen är det även annat som man inte får. Som att ta med sig barnvagnar in. Även om de skulle få plats utan problem i den rymliga lokalen. Och det råder förbjud mot att fälla upp sin dator.

Men - detta är tredje gången jag är här. Kaffet smakar inte som jag är van, det är inget fel med det. Och allt som går att beställa till kaffet är utsökt.

Lite info
Kaffe 2.50
AeroPress 4.00
Wi-Fi - NO! Oh No!

Hitta hit
Schönhauser Allee 8
Mån-fre 8-18
Lör-sön 10-18
Facebook
Hemsida


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar